Setari Cookie-uri

Interviu cu Adina Buzatu

Cea mai prestigioasa revista dedicata mireselor din Romania, Ideal Mariaj te invita la cea de-a saptea editie a Expo Ideal Mariaj, desfasurat iîntre 27 si 29 ianuarie la Centrul Expozitional Romexpo! Doar aici te asteapta peste o suta de specialisti in domeniu cu cele mai noi colectii din 2012, idei si solutii complete, oferte promotionale, dar si mari reduceri pentru un Da! de neuitat.

Si in cazul mirilor aceste reguli trebuie urmate. Indiferent ca optati
pentru un smoking, dinner jacket sau un costum inchis la culoare, trebuie sa va reflecte personalitatea si sa va avantajeze.

Stiu ca petreci foarte mult timp in magazinele tale. Iti place sa iti cunosti personal clientii?


Adina Buzatu: Sunt foarte apropiata de clientii mei. Imi face placere sa discut cu ei si sunt disponibila pentru toti cei care doresc sa-I consiliez. Acesta este si motivul pentru care voi fi prezenta la Romexpo in fiecare dintre cele trei zile ale Expo Ideal Mariaj.

Cu ce surprize ii astepti pe viitorii miri la Expo Ideal Mariaj Romexpo, in acest weekend?


Adina Buzatu: Singura surpriza pe care o pot dezvalui este Prezentarea de moda masculina TRENDS by Adina Buzatu, sambata, 27 ianuarie ora 13:00, la Expo Ideal Mariaj Romexpo.

Care au fost persoanele publice a caror tinuta de nunta te-a impresionat?


Adina Buzatu: Petre Roman si Catalin Maruta.

Care sunt cele mai frecvente gafe vestimentare pe care le comit mirii in alegerea tinutelor?


Adina Buzatu: In dorinta de a arata spectaculos au tendinta de a exagera imprumutand mult prea mult din accesorizarea feminina, ratand efectul pozitiv si transformand totul in kitsch. De exemplu, smokingurile cu cristale Swarovski, bijuterile din plastic spoit in forma de perla, sacourile din brocart inflorat sau catifea in culori violente. O alta greseala este purtarea ceasului in mod ostentativ, scos de sub manseta camasii pentru a fi vizibil. La o astfel de ceremonie se poate purta doar un ceas de buzunar sau un case de mana, extraplat cu curea din piele. Orice alta varianta nu este de bun gust.

Ce este la moda anul acesta pe segmentul tinutelor masculine de nunta?


Adina Buzatu: Anul acesta se pune accentual pe acceorii rafinate: papionul, esarfa Ascot sau bretelele din matase naturala Albert Thurston.

Care a fost cea mai amuzanta experienta pe care ai trait-o la o nunta?


Adina Buzatu
: Prezenta la nunta unei bune prietene, m-am ferit sa nu prind buchetul miresei , dar se pare ca nu am fost suficient de rapida, astfel ca l-am primit in cap.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.