Setari Cookie-uri

Interviu cu Adina Buzatu

Cea mai prestigioasa revista dedicata mireselor din Romania, Ideal Mariaj te invita la cea de-a saptea editie a Expo Ideal Mariaj, desfasurat iîntre 27 si 29 ianuarie la Centrul Expozitional Romexpo! Doar aici te asteapta peste o suta de specialisti in domeniu cu cele mai noi colectii din 2012, idei si solutii complete, oferte promotionale, dar si mari reduceri pentru un Da! de neuitat.

La o alta nunta, un domn, in frenezia miscarii pe ringul de dans, mi-a dat un cot in nas destul de violent. Nu am realizat pe moment forta loviturii, dar a doua zi cand m-am privit in oglinda am constatat ca aveam fata vanata. Medicul mi-a spus ca suferisem o fisura de piramida nazala si mi-a recomandat sa ma operez, ceea ce am si facut. Asa ca pot spune ca am in “portofoliul” meu de participanta la nunti si experiente amuzante, dar si dureroase.

Dar cea mai trista?


Adina Buzatu: Am fost la o nunta care s-a anulat, iar eu fiind plecata din tara nu aflasem trista veste. De abia cand am ajuns la local mi s-a spus ce s-a intamplat. Prietenii mei s-au cununat totusi, dar mai tarziu.

Ai uitat vreodata sa onorezi vreo invitatie la nunta?


Adina Buzatu: Nu cred, insa o data m-am grabit sa o fac. M-am dus cu o saptamana mai devreme. Nu stiu de ce eram convinsa ca in ziua aia trebuia sa fie si nu mica mi-a fost mirarea cand am ajuns la respectivul local si am constatat ca nu era nimeni acolo.


Este casnicia un camp de lupta?


Adina Buzatu: Nu de lupta propriu-zisa, ci mai degraba o infruntare strategica. Pentru a avea success trebuie gasita intotdeauna calea de mijloc.

Ai repeta experienta casniciei? Cum trebuie sa fie barbatul caruia i-ai spune “da”?


Adina Buzatu: Da, nu am nimic impotriva casatoriei. Barbatul care poate sa-mi stea alaturi trebuie sa fie destul de puternic cat sa il respect, destul de inteligent cat sa ma inteleaga, destul de cult cat sa ma fascineze si sa aiba un spirit ludic dezvoltat cat sa putem fi pe aceeasi lungime de unda. Simtul umorului este o conditie obligatorie de asemenea, ca sa poata tine pasul cu mine.

Care este urarea ta preferata pe care o adresezi celor care s-au casatorit?


Adina Buzatu: Dumnezeu sa-I binecuvanteze si sa le lumineze drumul pe care au pornit impreuna.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.