5 Mituri surprinzatoare despre relatii

5 Mituri surprinzatoare despre relatii
Kudika
27 Martie 2012

Ce trebuie sa stim pentru a fi pe deplin satisfacuti in relatia pe care o avem?

De multe ori traim intr-o relatie ingradita, in care miturile ne distrug fericirea, facand loc frustarii, supararii si certurilor.

Ce trebuie sa stim pentru a fi pe deplin satisfacuti in relatia pe care o avem?

Miturile relatiilor: Ce este adevarat?

Mituri despre relatii

1. La o relatie fericita nu trebuie sa lucrezi

Adevarul: Cele mai puternice relatii au nevoie de foarte multa munca. In dragoste trebuie sa fii aproape de partener, sa faci compromisuri, sa inveti arta sinceritatii si a increderii. Dar cum iti dai seama daca lucrezi prea mult la relatia ta si daca esti fericita? Este simplu: trebuie doar sa fii sincera cu tine si sa pui in balanta momentele fericite si pe cele nefericite.

2. Daca partenerii se iubesc cu adevarat, ei stiu ce vor de la relatia lor

Mituri despre relatii

Adevarul: Niciodata nu vei ajunge sa cunosti cu adevarat o persoana. Oamenii se schimba si, o data cu ei, li se modifica si comportamentul, sentimentele sau nevoile. Indiferent de cat de apropiata esti de partenerul tau si oricat de mult timp petreci alaturi de el, niciodata nu vei putea spune ca stii ce isi doreste cu adevarat.

3. Daca iubesti cu adevarat, pasiunea nu va disparea niciodata

Adevarul: Doar in filme si in romanele de dragoste putem spune ca pasiunea este vesnica. Relatiile de zi cu zi sunt relatii obisnuite, in care nu exista doar zahar si miere. Sunt certuri, discutii si probleme. O data cu trecerea timpului se instaleaza rutina si dispar energia si fluturii din stomac. Asta nu inseamna ca pasiunea a disparut pentru totdeauna. Flacara iubirii poate fi reaprinsa oricand atata timp cat cuplurile isi doresc asta.

4. Un copil consolideaza relatia

Mituri despre relatii

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri