Setari Cookie-uri

Sindromul Othello

Depasiti momentele de tradare, gelozie si furie

Cititorul va invata sa recunoasca simptomatologia caracteristica si modul in care afecteaza acest sindrom calitatea vietii si va dobandi un set de strategii prin care sa-si imbunatateasca relatia. Un volum inedit, Sindromul Othello supune atentiei o problema delicata, venind in sprijinul oamenilor care au ajuns intr un punct critic cu vietile lor.

Dr. Kenneth C. Ruge este terapeut specializat pe probleme de cuplu si de familie si-si desfasoara activitatea in New York. De mai bine de 25 de ani trateaza cupluri care se confrunta cu sindromul Othello si cu alte probleme, ajutandu-le sa-si refaca relatia. Scrie periodic articole despre mariaj pentru publicatia Ladies’ Home Journal si, de asemenea, sustine conferinte pe probleme conjugale si parentale. Este autorul cartii Where Do I Go From Here? si coautor, alaturi de Nina Frost si Richard Shoup, al cartii Soul Mapping: An Imaginative Way to Self-Discovery.

Citește și:

BARRY LENSON locuieste in Millburn, New Jersey. Este autorul cartii Good Stress, Bad Stress si coautor al titlurilor: Simple Steps, Lost and Found, Take Control of Your Life, Multicultural and Ethnic Marketing. Lenson este jurnalist, ocupand in timp functia de redactor-sef la mai multe publicatii: The Organized Executive, Working Smart, Executive Strategies si The New York Opera Newsletter. De asemenea, a scris si a publicat articole in National Business Employment Weekly, The Wall Street Journal Interactive Edition, Yahoo! Internet Life si Chamber Music Magazine, precumsi in alte publicatii.
Dr. Kenneth C. Ruge si Barry Lenson au scris mai multe carti impreuna, in general despre relatii si sanatate fizica sau psihologica.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.