Setari Cookie-uri

10 Semne ca te va cere de sotie

Esti intr-o relatie si nu stii care ii sunt intentiile?

Se comporta ciudat in ultima vreme sau doar ti se pare?

Este demonstrat stiintific si nu numai ca femeile se gandesc mult mai des la casatorie decat barbatii, dar si ei se gandesc (la fel cum e demonstrat ca barbatii se gandesc la sex mult mai des decat femeile, dar si ele o fac).

Acum: daca esti intr-o relatie de macar trei luni (pentru ca am auzit povesti si despre mai putin de atat), poti incepe sa te gandesti la cat de fericiti sunteti impreuna, la cat de fericit il faci tu pe el si la cum va procesa el toata fericirea asta. Daca se hotaraste ca te vrea in viitorul lui, va da cateva semnale (majoritatea inconstiente), pana cand... ei bine, pana cand vei avea parte de un inel frumos asezat cu grija pe deget.

Sursa foto: Shutterstock.com

1. Vrea sa ii cunosti rudele, si prietenii, si neamul

Daca te duce sa ii cunosti prietenii si familia, inseamna ca ii placi si ca vrea sa te cunoasca si sa te placa si ai lui. El te simte deja ca parte din viata si persoana lui, asa ca vrea sa te simti si tu perfect integrata in orice anturaj al lui si sa te simta si familia lui aproape (sau aproape parte din familie, pentru ca, sa recunoastem, mama lui nu va vrea ca baiatul ei sa aiba o viata care implica o alta femeie).

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.