Setari Cookie-uri

10 Semne ca te va cere de sotie

Esti intr-o relatie si nu stii care ii sunt intentiile?

2. Te iubeste

Te iubeste, iti spune, iti arata.

Vezi ca te iubeste in privirea lui. Are mereu grija sa iti fie bine. Prefera sa renunte la unele capricii proprii ca sa iti faca pe plac. Este mai dragastos decat de obicei si incearca sa se implice in orice crede ca vrei tu sa fie implicat.

3. Domesticirea

Incepe sa petreaca mai mult timp cu tine si sa iti arate ce barbat priceput este. Va schimba mai des becurile si va repara imediat orice defectiune (tehnica, electronica etc) – vezi? Este si el util!

Apoi, va incerca sa gateasca mai mult: cu tine sau pentru tine. Nu trebuie neaparat sa ii placa sa gateasca, dar o va face: de dragul tau.

4. Tua famiglia, mia famiglia

Se intelege bine cu ai tai... mai ales cu parintii tai. Ii aduce mereu flori mamei tale, ii complimenteaza mancarea, apoi iti spune cat de minunata este mama ta. Il va invita pe tatal tau la pescuit sau vor bea cot la cot 300 de litri de vin in timpul a 5 partide de poker.

Citește și:

Incearca sa se integreze cat mai bine in mediul tau, astfel incat sa nu il simti sufocant si sa nu se simta strain. Stii ce spun, orice alte cuvinte ar fi de prisos.

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.