Setari Cookie-uri

10 Trucuri pentru a fi sotia perfecta

Toata lumea are probleme cand locuieste cu inca cineva. Cum sa le facem mai putine?

3. Iubirea de dimineata

Barbatii sunt foarte usor de captivat dimineata – asta daca nu se trezesc ei gata pregatiti, iar dusurile reci nu sunt cea mai placuta varianta. De aceea, fii tu o nevasta buna si profita de virilitatea lui, in orice mod ti se pare potrivit pentru acel moment (el sigur nu va refuza nimic).

4. Dragostea nu trece prin stomac, dar aprecierea da

Daca ajungi prima acasa de la munca si nu ai altceva mai bun de facut, pregateste ceva de mancare pentru amandoi, astfel incat, cand va ajunge si el in cuibusorul vostru sa mancati impreuna, sa puteti discuta despre problemele de peste zi sau sa puteti barfi colegii antipatici. Barbatii apreciaza intotdeauna femeia care le pune farfuria cu mancare calda dinainte.

Primiti puncte bonus pentru coabitarea in doi (fara mamici, tatici, frati, surori, chiriasi).

5. Fara shopping obligatoriu

Citește și:

Orice femeie stie ca nu orice barbat este dispus sa bantuie ore intregi prim malluri, magazine, supermarketuri. Ia-l cu tine numai atunci cand este absolut necesara prezenta lui. Din acest punct de vedere, barbatii sunt precum copiii: nu le place sa fie obligati sa faca lucruri, iar atunci cand chiar trebuie, le fac de mantuiala.

6. Meci? Sigur! Impreuna? Sigur!

Vei vedea ca meciurile de fotbal pot fi chiar amuzante. Sa vezi cum unii jucatori alearga de bezmetici pe teren, sa vezi cum altii se zbat ca sa fie alesi de alte echipe, sa vezi cum altii pozeaza in toiul meciului pentru blonda din primul rand... si asa va veti bucura impreuna de una dintre pasiunile lui, ceea ce va va apropia si mai mult.

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.