Setari Cookie-uri

10 Trucuri pentru a fi sotia perfecta

Toata lumea are probleme cand locuieste cu inca cineva. Cum sa le facem mai putine?

7. Aer de respirat

Nu-l urmari peste tot si nu il suna din 5 in 5 minute. La 12.00 va face fix ce a facut si la 11.55. Daca simti nevoia sa stii ce face, urmareste-l din umbra, dar nu pentru a-l controla, ci doar pentru confortul tau emotional.

8. Fara prezumtii de vinovatie

Nimeni nu inseala daca nu are motive. Prea putini sunt barbatii care au tot ce le trebuie acasa si pleaca la alta usa. De cele mai multe ori, infidelitatea este datorata geloziei nefondate si exprimate obsesiv a partenerului. Tu fii sigura pe tine: pe tine te iubeste, cu tine s-a casatorit, tu il poti iubi asa cum are nevoie.

9. Fara invinuiri gratuite

Daca ceva in relatia voastra, ganditi-va impreuna care ar putea fi cauza acestui lucru. Iar rezolvarea depinde de trei cuvinte: incredere, comunicare, colaborare. De asemenea, nu pune la suflet orice zvon auzi: majoritatea sunt nascute doar din rautatea si invidia nefericitilor. Asculta si varianta lui inainte de orice: vei sti cand te minte si cand nu.

Citește și:

10. Cicaleli undercover

Daca a gresit ceva, nu i-o arunca in fata pur si simplu, Chiar daca nu esti pisicoasa, sunt sigura ca vei gasi o modalitate draguta sa ii spui ca ti-ar placea mai mult sa faca el unele treburi prin casa sau ca ti-ar placea sa te ajute la altele. Eventual, poti sa il momesti cu niste pupici... sau mai mult.

Foto prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.