Setari Cookie-uri

Despre nunta Low Cost

O zi de vis nu ar trebui sa aduca facturi de cosmar.

In prezent, foarte multe cupluri raman necasatorite din cauza cheltuielilor extraordinar de mari necesare pentru nunta. Evenimentul in sine nu este o investitie chiar avantajoasa, daca printre invitati nu ai un presedinte, un DJ cunoscut sau cateva dame de companie de lux. Oricum, daca vrei sa te mariti si vrei sa ai o nunta pentru care sa nu te stresezi prea mult, trebuie sa ai mare grija la buget si sa nu te bazezi pe banii care iti raman in urma acesteia.

Trebuie sa fii atenta la promotiile firmelor care se ocupa cu diferitele obiecte necesare cum sunt aranjamentele florale, invitatii, marturii si asa mai departe. Analizeaza bine ofertele de pret si asigura-te ca nu este avantajos daca faci cateva in plus, chiar daca nu ai nevoie de atat multe.

Dar, mai exact, care sunt detaliile cele mai semnificative pentru o nunta low cost?

Rochia de mireasa

Citește și:

Cu siguranta ti s-a mai spus, dar chiar este un lucru de care trebuie sa tii seama: nu are rost sa investesti o avere intr-o rochie pe care o porti o singura data. Poate doar daca apoi o vinzi unui magazin second-hand pe bani frumosi, ceea ce este prea putin probabil.

Poate ai o matusa care stie croitorie sau o prietena care stie pe cineva inzestrat care sa iti faca o rochie de mireasa la comanda, cu detaliile pe care ti le doresti si care sa se potriveasca conformatiei tale.

Daca nu iti doresti o rochie la comanda, poti oricand sa apelezi la modul traditional de a vana rochia de mireasa: magazine! Online sau offline, nu conteaza. Cu putin noroc, gasesti si o oferta si poti sa fii fericita cu rochia ta. Nu ar fi o idee rea sa ti-o cumperi din timp, adica in „extrasezon”, caci atunci sunt cele mai bune oferte.

Vizionare placuta


Kudika
22 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.