Setari Cookie-uri

Despre nunta Low Cost

O zi de vis nu ar trebui sa aduca facturi de cosmar.

Ajutoare

In primul rand, aminteste-ti ca nu esti obligata sa o inviti si pe prietena cumetrei si pe sora fratelui surorii mamei. Lista de invitati este unul dintre lucrurile asupra carora ai control total, deci poti alege sa nu ai o nunta de 500 de oameni daca voi doi (tu si viitorul tau sot) aveti 50 de prieteni si colegi de serviciu si cate 10 perechi dintre rude.

In al doilea rand, trebuie sa stii ca prietenii sunt acolo si ca sa te ajute inainte (la organizarea nuntii), nu numai ca sa inchinati un pahar in ziua cea mare.

Nu ai nevoie de fotograf sau de DJ: sigur aveti un prieten care are aparat profesional de fotografiat si unul care are cunostinte muzicale vaste, un calculator rezistent si un sistem audio care sa faca fata. Daca nu, cu siguranta prietenii vostri au prieteni sau cunostinte care sa va ajute in acest sens, fara sa va ceara onorariile pe care le percep artistii specializati pe nunti (ma refer si la muzicanti, si la DJ, si la fotografi si cameramani).

Citește și:

Tortul poate fi si el facut de o matusa care stie sa faca prajituri bune (intreab-o intai cam ce i-ar trebui si fa un calcul aproximativ, se poate sa nu fie neaparat mai rentabil sau mai ieftin decat cel comandat la cofetarie), iar aranjamentele florale pot fi facute tot de cineva apropiat, cu flori de gradina sau achizitionate direct de la producator.

Asadar, draga mea viitoare mireasa, variante exista. Trebuie doar sa stabilesti impreuna cu iubitul tau cum anume va doriti sa va fie nunta si sa planuiti totul din timp. Cu siguranta veti petrece mult mai bine daca nu veti sta cu gandul la datoriile create pentru organizarea evenimentului.

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
22 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.