Setari Cookie-uri

Idei de cadouri pentru cununia civila

Poate fi chiar dificil sa alegi cadoul potrivit pentru cununiile civile, nu-i asa?

Cand faci un cadou unei persoane, te gandesti la bugetul tau, la pasiunile acesteia si la preferintele cromatice. De ce ar fi diferit atunci cand iei cadou pentru un cuplu?

Sursa foto interior: Shutterstock.com

Iata cateva sugestii pentru cadouri pe care ai putea sa le iei in considerare:

1. Vouchere pentru luna de miere

De obicei, dupa cununia civila nu iti mai raman decat florile si grijile pentru urmatorul pas: cununia religioasa, care cere mai multe pregatiri, mai multi invitati, mai multi bani cheltuiti.

Tocmai de aceea, daca esti destul de apropiata de proaspatul cuplu,le poti oferi in dar un vis pentru viata de dupa casatorie: bilete pentru un sejur departe de casa.

Ar fi de preferat sa fie in afara tarii, astfel incat grijile de acasa sa nu ii poata atinge: Venetia, Paris sau, de ce nu, Masai Mara.

2. Animale pereche

Este dragut sa aiba o varianta a lor in miniatura si necuvantatoare. Propun broscute testoase, pesti sau papagali: animale de companie de dimensiuni mici, destul de rezistente si de usor de ingrijit.

Citește și:

In plus, este un exercitiu bun pentru copilul pe care il vor avea, cu avantajul ca un peste nu plange, iar papagalilor nu trebuie sa le schimbi scutecele.

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.