Setari Cookie-uri

Idei de cadouri pentru cununia civila

Poate fi chiar dificil sa alegi cadoul potrivit pentru cununiile civile, nu-i asa?

5. Halate asortate

Halatele de baie sunt utile si nu trebuie sa lipseasca nimanui. Dar niste halate de baie personalizate, pentru „Domnul Nu-te-uita-la-nevasta-mea” si „Doamna Eu-stiu-cel-mai-bine” le vor aduce si zambetul pe buze, nu vor beneficia doar de confortul halatului prietenos din bumbac ce te imbratiseaza cand iesi din cada.

Desigur, obiectele vestimentare pot fi schimbate cu niste tricouri haioase pe care sa le poarte la acel picnic unde va veti strange pentru a comenta evenimentul, iar mesajele trebuie adaptate relatiei, preferintelor si personalitatilor proaspat casatoritilor.

6. Un cec gras

Daca ramai fara idei sau daca ti se pare ca sunt niste miri prea dificili, cu gusturi ciudate, intotdeauna le poti oferi un plic semnat frumos, in care sa se gaseasca o felicitare asortata evenimentului si care sa aiba, in interiorul ei, suma pe care ai fi cheltuit-o pe cadoul pentru nunta. Stii doar: cele mai frumoase cadouri ti le faci singur.

Citește și:

Aminteste-ti: nu este nevoie sa fie un cadou foarte costitor, nici prea voluminos, ar fi bine sa nu fie lenjerii sau seturi de vase, pentru ca din acestea vor primi destule de la matusi si verisori. Ia aminte la pasiunile si necesitatile celor doi tineri care isi unesc destinele printr-o semnatura si nu ai cum sa dai gres.

Spor la cumparaturi!

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.