Ce vrei sa te faci cand te faci mare? Mireasa!

Ce vrei sa te faci cand te faci mare? Mireasa!
Kudika
14 Februarie 2013

Orice fetita se viseaza in rochie de mireasa.

Unele fetite vor sa se faca profesoare, altele doctorite, altele vor sa ajunga pe Luna si isi iau avant din ce in ce mai mare pentru a-si vedea talpile in dreptul lunii rasarite prea devreme.

Unele fetite nu stiu ce vor sa fie cand vor fi mari, stiu doar ca vor un catel, o panglica precum a Mariei si adidasi rosii!

Unele fetite cresc si isi dau seama ca este mult mai bine sa fii redactor, brutar, stewardesa sau actrita. Unele fetite se fac mari si inca nu stiu ce vor sa fie.

Eu mi-am dorit dintotdeauna un singur lucru, un singur lucru ce inca nu s-a schimbat. Cand ma intrebau unchii sau matusile „ce vrei sa te faci cand te faci mare?”, raspundeam, de fiecare data la fel de prompt, la fel de ascutit, la fel de zambitoare: „Mireasa!”

Inca imi doresc. Stiu, nu este o meserie si nu poti fi mireasa pentru totdeauna. Insa voi avea un dulap in care voi pastra pana si firimiturile ramase de la nunta. Am exagerat putin, insa rochia, pantofii, bijuteriile, costumul lui, cate o mostra din fiecare lucru achizitionat pentru nunta (invitatii, flori, marturii, lenjeria intima)... toate vor fi acolo! Micul meu paradis, locul care imi va aminti mereu ca mi-am implinit cel mai mare vis.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri