Setari Cookie-uri

Ce vrei sa te faci cand te faci mare? Mireasa!

Orice fetita se viseaza in rochie de mireasa.

La ora de desen, „capodoperele” mele aveau mereu o mireasa pe undeva prin ele. Chiar si in clasa a douasprezecea, cand ni s-a cerut sa propunem un proiect de design vestimentar, tot despre mirese a fost.

Acum, tot cu miresele ma ocup. Iar cand nu voi mai putea scrie despre asta, voi fi organizator de nunti. Dar voi fi, intotdeauna, indiferent ce mi se va intampla, voi inconjurata de mirese si de femei care au visat la acel moment macar pe jumatate din cat am visat eu.

Si va veni ziua aceea magica: ziua in care eu voi fi mireasa. Si imi voi privi fiecare invitat in ochi, cu mandria ca sunt mireasa. Voi organiza totul cu manutele si agendele mele, totul cu resursele mele.

De-ti vine sa crezi, am inceput un „Fond pentru Mireasa” inca de la 5 ani: atunci mi s-a explicat ca una dintre verisoare si iubitul ei nu se pot casatori pentru ca nu au banii necesari organizarii evenimentului. Eu nu puteam pati la fel, asa ca am inceput sa agonisesc: din orice banut primit, jumatate am pus de o parte, pentru nunta. Asadar, acum am o colectie veritabila de bani devalorizati. Poate ca si aceia vor fi folositori la un moment dat...

Citește și:

Ca sa nu ti se para ca aberez prea mult, voi incheia cu urmatoarele cuvinte: Profita de fiecare moment trait imbracata cu rochia de mireasa! Nu lasa pe nimeni sa iti strice ziua nuntii! Pastreaza rochia de mireasa: copiii tai sau copiii prietenelor, surorilor sau fratilor tai sigur vor vrea sa vada fabuloasa rochie in marime naturala!

Sursa foto interior si prima pagina: Shuttestock.com

Vizionare placuta


Kudika
14 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.