Setari Cookie-uri

In Romania si CEE, nunta perfecta are accesorii "made in China"

Oricine vrea sa aiba o nunta perfecta.

Comunicat de presa

Toata lumea vrea sa aiba o nunta perfecta, iar romanii si locuitorii din Europa Centrala si de Est nu sunt diferiti. Atunci cand isi planifica in detaliu casatoria, cuplurile cheltuie sume importante pentru ca totul sa fie perfect si cumpara cele mai spectaculoase accesorii, preferatele viitoriilor “insuratei” din CEE fiind cele care provin din China.

Potrivit unui studiu realizat de PayPal si Lightinthebox.com, europenii vor ca propria nunta sa fie speciala si folosesc pentru asta accesorii care provin din China, mai ales atunci cand este vorba de marturii, obiectele menite sa le aminteasca evenimentul oaspetilor. Marturiile si alte accesorii care contribuie la farmecul evenimentului, cum ar fi ornamentele pentru scaune, se achizitioneaza cel mai frecvent online, platile fiind efectuate prin PayPal.

Citește și:

Miresele vor rochie, voal si pantofi perfecti, dar si tinute potrivite pentru domnisoarele de onoare

Femeilor le place sa-si planifice ziua cea mare in cele mai mici detalii. Pasionate de moda, ele stiu ca pot straluci in ziua nuntii si cu ajutorul unei rochii de mireasa creata de un designer faimos, dar si intr-una mai putin costisitoare, dar accesorizata corespunzator.

Studiul a indicat ca femeile din Cehia si Slovacia, Polonia, Ungaria si Romania sunt organizatoare inspirate, preferand rochiile, pantofii si accesoriile de efect in locul celor scumpe.

Femeile stiu ca tocurile si modul in care arata pantofii de ocazie conteaza mai ales in functie de cat de mult rezisti cu ei in picioare. De aceea, femeile din Europa Centrala si de Est prefera o pereche de pantofi simpla si eleganta, care poate fi purtata si la nunti, si la intalniri de afaceri.

Citește și:

Viitoarele mirese cauta sa cumpere nu numai pantofii, ci si tinuta de nunta perfecta (voalul clasic si rochia stil Audrey Hepburn fiind preferate in CEE), precum si rochii in care domnisoarele de onoare sa arate bine, fara a distrage insa atentia de la mireasa.

Vizionare placuta


Kudika
14 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.