Setari Cookie-uri

In Romania si CEE, nunta perfecta are accesorii "made in China"

Oricine vrea sa aiba o nunta perfecta.

“Curaj la buzunar” pentru mirii emotionati, operatiunea “monitorizarea” si accesoriile perfecte pentru scaune

In ceea ce-i priveste pe miri, lista lor pentru nunta include o plosca de buzunar care sa-i ajute sa prinda curaj sa treaca cu bine de ziua nuntii si un ceas clips pentru bani, util pentru pus la un loc banii pe care trebuie sa-I dea pe tot parcursul zilei.

Si pentru a calma orice temeri apropo de cum vor fi aranjate florile, mesele, ornamentele pentru scaune sau cartonasele cu nume, pe lista de cumparaturi pentru nunta poate fi adaugata si o camera de supraveghere.

Marturiile, la final, dar nu cele din urma

Nuntile perfecte sunt acelea pe care oaspetii si le aduc aminte peste ani, fie din fotografii sau povesti sau, mai frecvent in ultimii ani, prin intermediul marturiilor pe care le-au primit atunci.

Citește și:

Marturiile s-au diversificat in ultimii ani si, in prezent, merg de la clasicele pungute de organza continand bomboane la seturi de lingurite argintate, galetuse de metal in miniatura sau solnite de sare & piper de diverse forme si marimi.

In 2011, volumul achizitiilor din China facute din Uniunea Europeana a ajuns la 853 milioane de dolari (+ 45% comparativ cu anul precedent), in timp ce cumparaturile din Hong Kong au ajuns la 522 milioane de dolari (+30%), potrivit datelor PayPal. In primul semestru al anului trecut, importurile din China au ajuns la 517 milioane de dolari (+42% comparativ cu aceeasi perioada din 2011), iar cele din Hong Kong – la 239 milioane de dolari.

Vizionare placuta


Kudika
14 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.