Setari Cookie-uri

10 Reguli pentru a fi fericita

Fericirea este motivul intregii calatorii numite "viata".

Cu totii traim cautandu-ne fericirea. O cautam in locuri nepotrivite, in oameni nepotriviti, in timpuri nepotrivite. O cautam oriunde, numai in noi insine nu. Iata cateva lucruri pe care trebuie sa le iei in calcul in goana ta dupa meteor...

1. Tu esti intrebarea si tot tu ai raspunsurile.

Nu mai incerca sa afli raspunsurile pentru problemele proprii in functie de ce au facut altii. Suntem alegerile pe care le facem si traim cu cine suntem.

Daca gresesti din proprie initiativa, iti va fi mai usor sa accepti esecul, sa depasesti obstacolele, sa te ierti si sa mergi mai departe, gasind noi solutii. Daca vei avea pe cine da vina, vei regreta permanent acele alegeri pe care nu le-ai facut in acord cu mintea, sufletul sau intuitia proprie, chiar daca, de fapt, vinovata esti tot tu pentru ca te-ai lasat influetata sau dominata.

2. Nu iti mai cauta jumatatea

Citește și:

Esti un om intreg, cu nevoi intregi, cu suflet intreg, cu o viata intreaga. Nu zambesti cu o singura buza, nu privesti lumea cu un singur ochi, nu imbratisezi cu o singura mana, nu iubesti doar cu jumatate de inima. Nu te-ai nascut cu un geaman pe care l-ai pierdut in zari si care are nevoie sa fie cautat.

Gresesti cand spui ca iti cauti jumatatea. Cauta-ti perechea, cauta-ti partenerul, cauta-ti alesul, dar nu jumatatea. Cand il gasesti, priveste-l ca pe cel ce iti merge alaturi, nu cel ce te completeaza.

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.