Setari Cookie-uri

10 Reguli pentru a fi fericita

Fericirea este motivul intregii calatorii numite "viata".

5. Ofera prezumtia de nevinovatie

Nu mai invinovati pe cei din jur si, cu atat mai putin, pe cei pe care ii iubesti si care te iubesc, de lucruri de care nu esti sigura ca sunt responsabili.

Iar, atunci cand se adevereste ca iubitul tau ti-a gresit, iarta, daca nu a comis un pacat capital. Fii sigura ca si tu ai facut candva ceva rau si, daca nu ai facut inca, vei avea, cu siguranta, un moment in care vei claca. Asa cum am mai spus, nimeni nu este perfect, asadar, nimeni nu este lipsit de libertatea de a gresi.

6. Lasa-te apreciata

Accepta complimentele pe care le primesti, indiferent ca vin de la straini sau de la cei apropiati. Multumeste celor care ti le fac. Nu te simti obligata sa intorci un compliment, daca nu simti ca este cazul, nu este nevoie sa minti ca iti place cineva: nimeni nu poate fi placut de toata lumea.

Daca iubitul tau vrea sa te rasfete, lasa-l sa te rasfete. Va veni, la un moment dat, si randul tau sa iti arati afectiunea, respectul, admiratia.

Citește și:

7. Nu trada, daca nu vrei sa fii tradata

Tradarea poate lua mai multe forme: nerespectarea cuvantului dat, minciuna, minciuna prin omisiune si, cea mai greu de depasit, infidelitatea.

Cred ca am subliniat de destul de multe ori: trebuie sa te comporti cu cel de langa tine asa cum vrei si tu sa fii tratata: sinceritatea si monogamia sunt prietenele tale bune.

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.