Setari Cookie-uri

10 Reguli pentru a fi fericita

Fericirea este motivul intregii calatorii numite "viata".

8. Insula de fericire

In cuibusorul vostru, trebuie sa fie liniste si pace, trebuie sa fie locul unde voi doi va reuniti si va faceti de cap sau unde va apropiati mai mult unul de celalalt si va regasiti echilibrul interior.

Tocmai de aceea, ideal ar fi sa locuiti singurei. Nici sa nu te gandesti sa stati impreuna cu parintii unuia dintre voi: parintii vor avea intotdeauna ceva de comentat: ca nu discutati destul de mult cu ei, ca nu faceti ordine destul de des, ca stati pana tarziu, ca plecati prea devreme, ca mancati prea putin, ca risipiti apa etc. Nu vreti asta la voi in casa: trebuie sa va organizati propriul program zilnic si sa respectati ce legi domestice va doriti.

9. Sunete si parfumuri

Pastreaza o atmosfera calma in casa. Incearca sa nu tipi la el, pentru ca il vei face si pe el sa tipe. Desigur, si el va trebui sa isi poata controla tonul vocii. Parfumeaza-te cand il astepti acasa si folositi lampi de aromatizare.

Citește și:

Cand esti inconjurat de sunete placute, joase, calme si de parfumuri imbietoare, parca totul merge mai bine.

10. Nu accepta violenta

... de niciun fel: nici verbala, nici psihica si nici fizica.

Suntem egali, chiar daca suntem diferiti. Nu trebuie sa te lasi dominata, dar nici sa incerci sa domini prin rautate. Cineva trebuie sa aiba initiativa, dar nu trebuie sa dai cu pumnul in masa pentru a avea primul sau ultimul cuvant.

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.