Setari Cookie-uri

Taina casatoriei si virginitatea (sau nucul si ghinda)

Suntem invatate despre cele 7 taine bisericesti, dar ce este atat de tainic la o nunta?

De cand incepem sa aflam despre mirese, ne dorim sa fim, la un moment dat, una. De cand aflam despre sex ne dorim sa aflam cat mai curand cu ce se mananca, pentru ca apoi sa aflam ca nu se mananca, dar se poate asezona cu frisca, miere, sampanie, capsuni, banane si alte alimente inocente, ce urmeaza a fi pangarite fara voia lor.

Cred ca ai observat diferenta despre intensitatea dorintelor si momentul in care le vrem implinite: „la un moment dat” vs. „cat mai curand”. Si apoi ne intrebam „de ce?”, intrebare cu un raspuns destul de simplu: pentru ca nunta, in principiu, nu este interzisa, pe cand sexul in afara nuntirii este, iar noi, oameni cu pofta de fruct oprit, desi nu ii stim gustul, vom dori intotdeauna sa atingem interzisul.

Dar, fie vorba intre noi, ce treaba are sexul cu nunta? De ce sa astepti pana in noaptea nuntii sa faci dragoste cu omul pe care il iubesti si care te atrage? De ce sa risti, pana la urma, sa te casatoresti cu o persoana care poate fi incompatibila din acest punct de vedere?

Citește și:

Ce treaba are nucul cu ghinda? Iti spun imediat: unul este copac, altul rod, unul are radacini, altul are o palariuta simpatica, unul face umbra deasa si are cativa metri inaltime, altul nu poate avea mai mult de 4 cm. Bine, bine... si totusi: care este legatura dintre nuc si ghinda? Niciuna! Tocmai de aceea si comparatia...

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.