Setari Cookie-uri

Daca el e Alesul, atunci...

Cum iti dai seama ca barbatul de langa tine poate fi sotul tau si tatal copiilor tai?

Sperand ca esti de acord cu mine cand dau definitia Alesului ca fiind "viitorul sot si tatal copiilor tai", barbatul care iti va merge alaturi la fiecare pas pe care il vei face din momentul intalnirii destinelor voastre, iti voi lasa cateva indicii despre cum stii ca l-ai gasit, cu rugamintea sa adaugi orice semnal pe care il consideri important si care mi-a scapat.

Daca el este Alesul, vei primi toate semnalele posibile

Daca el este Alesul, iti va spune zilnic ca ai cel mai frumos zambet din lume si ca nu isi doreste sa vada alt chip decat pe al tau, atunci cand inchide ochii. Iti va spune ca, atunci cand simte ca lumea se prabuseste in jurul sau, nu are nevoie decat sa iti auda vocea pentru a se simti mai bine. Iti va spune ca esti frumoasa atat de des pe cat ai nevoie. Iti va spune ca te iubeste, in momentul cand stie ca isi poate asuma declaratiile si nu va astepta sa ii spui "Si eu te iubesc", daca nu esti pregatita. Ii va fi usor sa iti vorbeasca despre orice, iti va spune si asta si iti vei da seama, chiar daca nu iti va spune el.

Citește și:

Daca el este Alesul, nu va gresi prea des si nu iti va pune rabdarea la incercare. Nici macar nu va conta daca isi va aminti data ta de nastere (desi probabil o va face), pentru ca va tine minte data cand v-ati cunoscut, cu ce erai imbracata sau cand v-ati sarutat prima data - detalii ce iti vor inmuia genunchii cand iti va dovedi ca le-a retinut.

Daca el este Alesul, inima ta iti va sopti in vis, iti va trimite fluturasi in stomac atunci cand stii ca urmeaza sa va intalniti si iti va lasa energia sexuala libera, asa incat sa se poata crea si chimia dintre voi. Il vei prezenta cu mandrie mamei si prietenelor. Vei dori ca odraslele tale sa ii semene. Vei dori sa nu astepti cele 3 prime intalniri pentru a vedea cat de compatibili sunteti si in pat, dar o vei face, pentru ca vei vrea ca totul sa fie perfect intre voi.

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.