Setari Cookie-uri

Daca el e Alesul, atunci...

Cum iti dai seama ca barbatul de langa tine poate fi sotul tau si tatal copiilor tai?

Relatia perfecta cu barbatul imperfect

Nu spune nimeni ca iti va manca din palma, ca este perfect, ca nu va uita sa scoata rufele din masina, desi i-ai lasat bilet sau ca va fi usa de biserica.

Totusi, imaginea de ansamblu a relatiei voastre nu iti va provoca niciun oftat: va vei privi si iti vei da seama ca, oricat de imperfecti ati fi fiecare in parte, sunteti perfecti impreuna. Ca nu vrei sa mai saruti buzele altcuiva, ca il vei iubi cu tot cu burtica sau chelie, ca te va iubi cu tot cu kilogramele obtinute in urma sarcinei.

Nu trebuie sa te amagesti ca nu vor exista discutii contradictorii, insa nu va fi nimic ce nu se va rezolva in urma unui sarut si a altor discutii, mai putin incordate. Va sti sa iti lase un moment, cand esti suparata, dar nu te va crede cand spui ca n-ai nimic, daca el simte ca ai ceva.

Poate nu va tine minte care este culoarea preferata sau ca nu iti place mazarea, dar va tine minte care este localul preferat, care este cel mai sensibil punct in care te poate saruta pentru a te face sa tresari si ca esti alergica la patrunjel.

Citește și:

Nu te va lasa sa pleci singura de acasa seara, chiar daca locuiti langa sediul politiei si nu iti va vorbi niciodata urat. Sigur, poate glumi pe seama firelor tale albe sau a degetului aluia stramb, insa va compensa cand le va povesti prietenilor lui despre specialitatea casei, despre cat de bine arati sau cand iti va spune ca esti singura femeie pe care a simtit-o ca l-a sarutat cu toata inima.

Te va iubi si te va apara, chiar daca nu vei fi martora tuturor dovezilor acestor acte.

Daca el este Alesul, vei sti si va sti. Daca el este Alesul, va ingenunchea si iti va intinde inelul fara sa fie nevoie sa ii bati apropouri si fara sa o faca pentru ca este "urmatoarea etapa logica".

Sursa foto interior si prima pagina: DepositPhotos.

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.