Setari Cookie-uri

Organizarea nuntii: Cum iti alegi ajutoarele?

Orice viitoare mireasa are nevoie de sprijin. Si cine este mai potrivit pentru acest rol decat nasa si domnisoarele de onoare?

Organizarea nuntii este treaba serioasa, nu o poti lasa pe seama oricui. Probabil tocmai de aceea vrei vrea sa organizezi totul de una singura. Daca acesta este cazul tau, insa, iti va fi destul de greu si vei vedea inca de la primii pasi: ai nevoie de ajutoare!

Tocmai de aceea, trebuie sa iti alegi nasa si domnisoara sau domnisoarele de onoare din timp, astfel incat sa ai pe cine sa iei cu tine cand iti alegi rochia de mireasa, accesoriile, modelul de invitatii, marturiile si asa mai departe. Totusi, nu uita sa iti implici viitorul sot – trebuie sa participe macar la alegerea localului, a muzicantilor, a meniurilor... si la cautarea propriului costum de mire, ca nu cumva sa vina acasa cu un frac purpuriu la care asorteaza niste blugi kaki.

Cum iti alegi nasa?

Mama ta iti va recomanda sa iti alegi ca nasa unul dintre copiii nasei tale de botez sau ai nasilor de cununie, daca nu chiar pe „nasii mari”. Mama lui va face la fel, insa va recomanda, evident, propriii nasi.

Citește și:

Prietenii deja casatoriti se vor oferi, probabil, sa va cunune ei.

Cine stie ce colega de munca mult prea entuziasmata se va oferi sa iti fie nasa sau, poate, va vorbi ea cu sefu’, ca stie ea ca sefu’ v-ar cununa si iti vine in ajutor cand te astepti mai putin si iti pune superiorii pe cap.

Ei, acum alege tu!

Iti recomand sa alegi ca nasi o pereche dintre prietenii cei mai buni, insa nu pe cei mai buni. De ce nu pe „cei mai buni”? Pentru ca normele sociale dintre fini si nasi va vor strica, la un moment dat, relatia. Si, cand faceti alegerea, explicati-le celor bosumflati de ce nu au primit rolul.

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.