Setari Cookie-uri

Organizarea nuntii: Cum iti alegi ajutoarele?

Orice viitoare mireasa are nevoie de sprijin. Si cine este mai potrivit pentru acest rol decat nasa si domnisoarele de onoare?

Cum iti alegi domnisoara de onoare?

Cu domnisoarele de onoare este din nou o mare bataie de cap. Daca nu ai surori, va trebui sa iti alegi o prietena. Daca nu poti alege doar una, alege mai multe: insa nu mai multe de trei. Cand lucram la lucruri serioase, noi, femeile, nu ne intelegem bine. Nu ai vrea sa te certi cu una dintre cele mai bune prietene chiar in ziua nuntii. Oh, aminteste-ti: domnisoara de onoare trebuie sa fie... domnisoara, nu femeie maritata!

Daca nu ai surori, dar nici prietene nemaritate, orice domnisoara prezentabila este o varianta buna, atata timp cat este o verisoara sau sora unei prietene sau a unui prieten... dintre ai tai sau dintre ai lui.

Daca ai o sora, esti norocoasa! Daca nu este mai mare decat tine, dar, mai ales, daca nu este deja casatorita, esti si mai norocoasa!

De altfel, poti apela la ajutorul prietenelor care te cunosc destul de bine incat sa nu te judece pentru alegerile tale si care sa te poata ajuta cu toate bataile de cap date de organizarea evenimentului fara sa iti puna un miliard de intrebari.

Citește și:

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock.

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.