Setari Cookie-uri

15 Reguli in Frumusete

"Oglinda, oglinjoara, cine este cea mai frumoasa din tara?"

Vei fi mireasa, deci va trebui sa faci tot ce iti sta in putinta pentru a arata cel mai bine in acele cateva zeci de ore cat va dura “ziua nuntii”.

In primul rand, trebuie sa stii ca esti frumoasa. Tu. Asa cum esti, iar viitorul tau sot te vrea alaturi pentru tot ceea ce esti, nu pentru machiaj, nu pentru rochia de mireasa. Simte-te bine in pielea ta, straluceste, lasa-te invaluita in fericirea momentului si iti garantez ca vei fi de o frumusete orbitoare.

In al doilea rand, pentru ca va fi totusi nevoie sa incanti si privirile invitatilor, nu numai ale iubitului tau, vor urma mai multe randuri…

Sursa foto: Shutterstock.

1. Zambeste continuu! Oamenii sunt mai frumosi cand zambesc.

2. Orice make-up ai alege, opteaza pentru produse cosmetice rezistente la apa. Daca nu plangi de emotii, e bine, dar de transpirat tot vei transpira, iar machiajul ar face bine sa ramana la locul lui.

Citește și:

3. NU face exces de machiaj: nu este nevoie de doua staturi de fond de ten si nici de prea mult blush. Daca, la un moment dat, machiajul tau va incepe sa se strearga, mergi la baie si retuseaza-ti-l: nimic nu iti garanteaza ca daca folosesti machiaj din abundenta va tine mai mult, din contra, ai mai multe sanse sa se strice.

4. Alege nuantele potrivite pentru machiaj.

5. Alege coafura potrivita formei fetei tale si tenului tau.

6. Nu alege un look perfect, ci opteaza pentru o coafura asimetrica, pentru a-ti permite sa mai iasa cate un fir pe ici, pe colo, in timpul dansului.

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.