Setari Cookie-uri

15 Reguli in Frumusete

"Oglinda, oglinjoara, cine este cea mai frumoasa din tara?"

7. Ai grija atunci cand iti alegi accesoriile sa nu fie nici prea mari, nici prea marunte si sa se potriveasca rochiei si coafurii.

8. Evita aspectul de sorcova: prea multe accesorii, prea multe bucle, prea multe paiete pot arata rau daca nu sunt combinate cum trebuie.

9. Improspateaza-te frecvent. Cum am zis mai sus, este inevitabil sa transpiri; asadar, ia-ti la tine servetele umede, deodorant si parfum si tine-le aproape.

10. Ai grija cand iti alegi rochia: nu ti-o lua prea stramta, oricat de mandra ai fi de corpul tau. Ai grija mai ales la corset: sa nu te stranga, sa nu iti faca pielea sa iasa in afara rochiei – e inestetic.

11. Poate nu ar fi sa mergi la sala cu doua, trei luni inainte de nunta, astfel incat toti muschii sa fie la locul lor, sa ai conditie fizica, rezistenta si, eventual, sa dai cateva kilograme jos (daca este cazul).

Citește și:

12. Pune-ti bine in valoare talia – acum, cat o ai.

13. Ia-ti pantofi de schimb cu tocul mai jos sau fara toc – la un moment dat, vei fi foarte fericita pentru perechea de incaltaminte de rezerva.

14. Orice schimbare majora de look (vopsit, tuns) ai vrea sa faci, fa-o cu macar doua saptamani inainte de nunta, astfel incat sa ai timp sa repari totul daca nu iti place rezultatul. De altfel, nu uita sa faci proba de machiaj si proba de coafura.

15. Nu uita sa te odihnesti bine inainte de nunta: daca ai cearcane si ochii rosii aspectul tau va fi compromis.

Sursa foto prima pagina: Shutterstock.

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.