Setari Cookie-uri

Tratament de ingrijire inainte de nunta

Gata, da? Ne pregatim de nunta?

Schimbarile majore de look (vopsire, suvite, aplicarea extensiilor permanente sau incercarea unei tunsori noi) se fac cu doua saptamani inainte de nunta, astfel incat, daca nu iti place, sa ai timp sa repari greselile, iar daca iti place sa pastrezi schimbarile, fara a se mai modifica ceva semnificativ in aspectul tau.

Multe dintre viitoarele mirese apeleaza la tratamente faciale foarte puternice, exfolieri, peeling-uri si asa mai departe, insa putine se gandesc la consecintele imediate ale acestor tipuri de tratamente: tenul se inflameaza, se inroseste.

Prin urmare, cu o saptamana inainte de nunta este recomandat sa mergi la coafor pentru tratamentele faciale (efectele importante abia atunci sunt observabile). Tot atunci, ar fi bine sa mergi la un stomatolog pentru detartraj si pentru albirea dintilor, pentru a avea un zambet cat mai luminos si mai frumos in fotografiile de nunta.

Citește și:

Nu iti aplica niciun tratament dur cu epiderma cu mai putin de 4 zile inainte de nunta – pielea trebuie sa aiba timp sa isi revina, astfel incat sa ai tenul perfect in fotografiile de la eveniment, care iti vor aminti de acea zi multi ani inainte.

Tot cu o saptamana inainte, este recomandat sa mergi la proba de machiaj si la proba de coafura – poti incerca mai multe modele pentru a te asigura ca ai gasit look-ul perfect!

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.