Setari Cookie-uri

Nunta cu buget redus

Nu iti poti refuza organizarea nuntii numai din cauze financiare!

Va trebui ca singurul motiv care nu faci nunta sa fie faptul ca nu exista un barbat sau, mai bine zis, barbatul potrivit alaturi de care sa iti doresti sa iti traiesti restul vietii.

Nu iti bate capul cu toate detaliile, cu toate superstitiile si traditiile despre care, fara doar si poate, ai auzit deja vorbindu-se. Nunta ta trebuie sa se desfasoare conform propriilor credinte, preferinte si convingeri. Asadar, ocupa-te doar de lucrurile cele mai importante...

Lista de invitati

Daca bugetul este redus, atunci sa reducem si lista de invitati! Aminteste-ti, am mai discutat despre asta: nu este nevoie de toate matusile si toate verisoarele parintilor vostri.

La nunta ta, este important sa vina prietenii tai, colegii cu care te intelegi bine, parintii si rudele apropiate. Nu trebuie sa chemi jumatate de sat la nunta doar pentru ca "asa se face".

Citește și:

Rochia de mireasa

Sigur nu iti vine rochia pe care a imbracat-o mama ta cand a fost mireasa? Atunci cauta (si cu siguranta vei gasi) rochii de mireasa de inchiriat.

Nu pleca urechea la toate barfele si superstitiile: pana la urma, rochia de mireasa nu este decat o bucata de material pe care o porti o data in viata, nu are rost sa iti vinzi jumatate de ficat ca sa iti poti permite sa o achizitionezi.

Costumul mirelui

Daca rochia ta este inchiriata, el nici sa nu viseze la un costum nou! Poate doar daca il primeste de pomana sau il castiga la vreun concurs stupid.

Asadar, in situatii normale, si costumul mirelui va fi inchiriat.

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.