Setari Cookie-uri

Nunta cu buget redus

Nu iti poti refuza organizarea nuntii numai din cauze financiare!

Fotograful si cameramanul

Pentru ca traim in timpuri grele, dar bune, in care toata lumea are macar un telefon cu minimum 5 megapixeli, cu siguranta ai printre prieteni sau rude sau intre prietenii prietenilor pe cineva care are aparat de fotografiat profesional si mai are si cat de cat habar despre cum se fac fotografiile la nunti.

Cat despre filmari, ai incredere ca cele mai haioase momente vor fi inregistrate de invitati cu telefoanele sau aparatele foto! Va trebui doar sa tii legatura cu ei dupa eveniment si sa ii bati putin la cap pentru a intra in posesia filmuletelor.

Muzica

La fel ca fotografii, DJ-ii s-au inmultit ca ciupercile dupa ploaie. Dar nu ai nevoie de un DJ care pune muzica in weekenduri in cine stie ce "discoteca" de la periferie, ci doar de un prieten dispus sa vina cu laptopul la local si de un alt prieten (sau, de ce nu, tot acelasi), care are un sistem audio destul de puternic si cu destui sateliti care sa faca fata spatiului pregatit pentru nunta.

Citește și:

Si stii ce ar mai fi dragut? Sa ai pe cineva printre apropiati care sa stie sa cante la chitara si sa va ofere un moment romantic.

Gasirea localului perfect

Daca ti-ai ales data nuntii intr-un anotimp calduros (primavara, vara, inceputul toamnei), atunci ai foarte multe sanse sa nu gasesti localul preferat deja inchiriat sau sa fie la un pret acceptabil.

Dar, in acelasi timp, ai foarte multe sanse ca o nunta la cort sa fie binevenita: intotdeauna evenimentele in aer liber sunt apreciate.

Marturii

Ei, aici e-aici! Daca nu vrei sa te apuci sa faci rame foto de mana sau sa crosetezi ingerasi care sa devina marturiile nuntii tale restranse, dar perfecte, poti astepta sa fie gata fotografiile si sa trimiti apoi fiecarui invitat cate un CD cu pozele de la evenimentul vietii voastre.

Meniu

Nimeni nu vine la nunta doar pentru a manca sau, cel putin, cu siguranta nu se va intampla asta daca ai respectat primul sfat: limitarea listei invitatilor.

Citește și:

Asadar, nu este necesar sa cheltuiesti prea multi bani pe alimente pretentioase, nu iti va cere nimeni caviar sau rechin. Asigura-te ca au parte de un aperitiv copios, pregateste si o friptura la gratar (vita, pui, curcan sau peste) cu legume coapte si sosuri sau salate de sezon si ai grija sa aiba parte fiecare invitat de cate o felie din cel mai bun, mai insiropat si mai putin gretos tort facut vreodata.

Daca este bar deschis... cu siguranta toata lumea va fi fericita.

Sursa captura: Youtube.

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.