Setari Cookie-uri

Sfaturi pentru domnisoara de onoare

Fiind un personaj important in desfasurarea nuntii, si domnisoara de onoare are nevoie de putin sprijin...

Daca esti aici, atunci fie urmeaza sa fii domnisoara de onoare, fie cunosti pe cineva care va avea acest rol, asadar citeste cu atentie si ia notite... sau adauga orice idee ai avea si mi-a scapat.

Asadar, iata care sunt recomandarile pentru fiecare domnisoara de onoare:

1. Nu tipa la mireasa - ea are dreptul sa fie agitata, zapacita, chiar si putin nervoasa. Rolul tau este sa o calmezi si sa o ajuti sa isi rezolve problemele, nu sa o crizezi si mai tare.

2. Nu lasa mireasa sa abereze: prinsa in valtorile evenimentului, intre organizare, invitati si fotografii, este posibil sa isi piarda capul, iar tu va trebui sa o ajuti sa si-l gaseasca si sa se calmeze.

3. Fii pregatita pentru orice: sansele sa se intample ceva rau cresc direct proportional cu numarul de invitati, iar tu va trebui sa te comporti ca un caine ciobanesc si sa tii toti invitatii in frau, sa chemi taxiul unchiului care a baut un pahar in plus, sa ii oferi un servetel matusii mult prea emotionate, sa ai un plic de calciu efervescent pentru soacra mica si tot asa...

Citește și:

4. Nu te panica: orice solutie are o rezolvare. Daca nu o gasesti singura, nu ezita sa apelezi la nasi sau la oricare alt invitat din nunta care pare potrivit pentru sarcina cu pricina.

5. Pantofi de schimb: trebuie sa ai tu si trebuie sa ii amintesti miresei sa isi ia. Veti avea mult de umblat si chiar si mai mult de dansat, asa ca pregatiti-va incaltamintea comoda pentru a rezista mai mult.

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.