Setari Cookie-uri

Sfaturi pentru domnisoara de onoare

Fiind un personaj important in desfasurarea nuntii, si domnisoara de onoare are nevoie de putin sprijin...

6. Intretine atmosfera - cu siguranta si mirele si mireasa se bazeaza pe domnisoarele si pe cavalerii de onoare sa intretina atmosfera: sa spuna o gluma atunci cand mirele se fastaceste in momentul rascumpararii miresei, sa inceapa hora cand nimeni nu danseaza, sa ajute invitatii sa ajunga la mese.

7. Nu bea mai mult de doua pahare de vin - trebuie sa te ajute sa ai energie sau sa iti pastrezi calmul, nu sa te faca sa uiti la ce nunta esti si ce trebuie sa faci.

8. Nu te agita daca ai uitat sa pui floarea in piept vreunui invitat: i-o pui mai tarziu. In plus, nu se moare daca nu porti floare in piept.

9. Tu, mireasa si nasa trebuie sa comunicati continuu si sa lucrati impreuna.

10. Nu te fofila si nu incerca sa te sustragi atunci cand mireasa are nevoie de tine in timpul organizarii nuntii sau in timpul marelui eveniment.

11. Este bine sa ai intotdeauna la indemana agenda in care sa fie toate rezervarile si planurile miresei: ea isi va pierde capul la un moment dat, va uita cine trebuie sa aduca tortul sau cand trebuie sa ridice florile si va avea nevoie sa ii amintesti tu.

Citește și:

12. Pune-te in evidenta, dar nu prea mult, nu am vrea sa stirbesti frumusetea miresei.

13. Nu te supara si nu pune la inima daca mireasa se enerveaza si tipa la tine, este doar vina nebuniei de o zi, vei vedea cand iti va veni randul.

14. Nu purta rochie alba.

15. Inarmeaza-te cu multa rabdare!

Nu in ultimul rand, nu uita sa te fotografiezi cu toti invitatii care ti-s dragi, sa te fotografiezi cu mireasa si sa te distrezi!

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock.

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.