Setari Cookie-uri

10 lucruri pe care nimeni nu ti le va spune despre nunta ta

Pe langa lucrurile frumoase si speciale din ziua nuntii, vei avea parte si de lucruri mai putin placute. Am facut pentru tine o lista cu cele mai intalnite dintre ele.

2. Vei munci mai mult decat ti-ai imaginat. Vrei sa iti organizezi nunta dupa bunul plac si pentru asta te apreciez. Atentie insa la stres si agitatie. Lucrurile nu sunt atat de simple pe cum par pentru ca vei munci mai mult decat te-ai gandit ca o vei face. Ai nevoie de multa energie si nervi de otel.

3. Dintr-o data, toti cunoscutii sunt experti in organizarea nuntii. Toata lumea va veni cu idei, sfaturi, solutii pentru tine, pentru viitorul tau sot si pentru ziua nuntii. Vor incerca sa iti spuna ca si ei au trecut prin asta si ca ar fi bine sa inveti din experienta lor, din greselile lor.

4. Nu iti vei mai lua ochii de la verigheta. Chiar daca erai obisnuita cu inelul de logodna, din momentul in care vei avea verigheta pe deget nu vei mai conteni sa o privesti, sa o admiri si sa zambesti de fiecare data.

5. Toti te vor intreba cum te-a cerut de sotie. Curiosi din fire, invitatii vor incerca sa scoata de la tine toate detaliile cecerii in casatorie pentru ca sunt constienti ca le vei spune cat de frumos si special a fost momentul.

Citește și:

6. Iti vor sari in ochi toate detaliile care nu au fost puse la punct asa cum vroiai tu. Nimic nu este mai rau decat ochiul critic al unei mirese in ziua nuntii, atunci cand observa ca buchetul ei are prea multe perle, sau covorul rosu are o pata mica intr-un colt sau preotul nu canta tocmai frumos. Aceste detalii vor fi uitate imediat ce petrecerea va incepe.

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.