Setari Cookie-uri

10 lucruri pe care nimeni nu ti le va spune despre nunta ta

Pe langa lucrurile frumoase si speciale din ziua nuntii, vei avea parte si de lucruri mai putin placute. Am facut pentru tine o lista cu cele mai intalnite dintre ele.

7. Nu vei avea timp sa mananci. Toata ziua ai stat nemancata si nebauta ca nu cumva sa se vada vreo urma de burtica din rochie. Te-ai gandit ca la petrecere vei putea sa mananci linistita si sa te odihnesti un pic dupa toata agitatia cu ceremonia religioasa, poze si alte activitati specifice. Nici vorba de asa ceva. Vei fi mereu in centrul atentiei si va trebui sa intreti atmosfera.

8. Va trebui sa treci pe la fiecare invitat in parte sa vezi daca totul este ok. O mireasa care se respecta, o mireasa care este interesata de bunastarea invitatilor ei trebuie sa treaca pe la fiecare in parte toata seara pentru a vedea daca se simt bine, daca au nevoie de ceva si daca sunt multumiti de organizare, muzica, mancare etc.

9. Vor exista si persoane nemultumite. Ca de fiecare data, artagosii nu vor lipsi nici de la nunta ta. Va exista cel putin o persoana care sa nu fie multumita de meniu, de muzica sau de servire. Nu ai cum sa multumesti pe toata lumea asa ca incearca sa nu pui la suflet toate astea.

Citește și:

10. Vei primi multe cadouri asemanatoare. Cei mai multi invitati se gandesc la cadouri practice pentru o casa noua precum seturi de farfurii, de pahare, de tacamuri, lenjerii de pat, fete de masa, servicii de cafea si alte lucruri utile in orice casa. Este adevarat, ai nevoie de asa ceva, insa nu ai nevoie de 10 seturi de farfurii la fel, sau 5 seturi asemanatoare de pahare.

foto prima pagina mireasa frumoasa sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.