Setari Cookie-uri

8 moduri de a reduce cheltuielile pentru nunta

Nu trebuie sa irosesti o avere pentru organizarea nuntii de vis. Cu ajutorul catorva sfaturi utile vei reusi sa salvezi bugetul nuntii si chiar sa iti ramana mai mult pentru luna de miere.

Iata cateva idei simple de a reduce bugetul nuntii:

Rochia de mireasa

Stiu ca ai vrea o rochie de designer pentru ca este un produs unicat si te face sa te simti cu adevarat speciala, insa nu ezita sa vizitezi targurile de nunti unde poti gasi o multitudine de modele frumoase si reduceri substantiale. Casele de moda vin cu oferte tentante de fiecare data, iar modelele sunt atat de variante incat cu siguranta vei gasi ceva care sa iti placa.

Pantofii de nunta

Nu trebuie sa alegi cei mai scumpi pantofi pe care ii gasesti pentru ca probabil nu se vor vedea din cauza rochiei si nici nu vor fi foarte comozi. Ai nevoie de pantofi din piele confortabili pentru ca toata noaptea vei sta in picioare si vei dansa.

Bijuteriile de nunta

Traditia spune ca in ziua nuntii trebuie sa ai ceva nou, ceva vechi si ceva de imprumut. Sigur ai pus ochii pe cel mai frumos set de bijuterii al prietenei tale asa ca nu ezita sa i-l ceri imprumut. Nu te va refuza chiar in ziua nuntii tale.

Citește și:

Florile

De cele mai multe ori se intampla ca florariile sa nu inteleaga exact ce iti doresti in privinta buchetelor si a aranjametelor florale din ziua nuntii. Renunta la aceasta idee si incearca sa iti confectionezi singura buchetul cu ajutorul tutorialelor de pe internet.

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.