Setari Cookie-uri

8 moduri de a reduce cheltuielile pentru nunta

Nu trebuie sa irosesti o avere pentru organizarea nuntii de vis. Cu ajutorul catorva sfaturi utile vei reusi sa salvezi bugetul nuntii si chiar sa iti ramana mai mult pentru luna de miere.

Restaurantul

Nu cauta neaparat un restaurant cu renume. Poti alege si un restaurant mai putin cunoscut daca are spatiul necesar si il poti decora asa cum iti doresti ca sa devina un spatiu de vis pentru nunta ta.

Meniul de nunta

Stiu ca ai vrea sa satisfaci toate gusturile si sa ai cat mai multe preparate la dispozitia invitatilor tai insa incearca sa restrangi lista pentru ca nimeni nu va manca atat de mult si oricat te-ai stradui nu vei reusi sa ii multumesti pe toti.

Invitatiile de nunta

Alege un model de invitatii pentru nunta si incearca sa il realizezi chiar tu pentru ca astfel vei reusi sa economisesti mai multi bani pentru celelalte detalii ale nuntii. Urmareste tutorialele dedicate special realizarii invitatiilor de nunta si cu siguranta vei reusi.

Muzica

Stiu ca iti doresti sa aduci interpreti de top pentru nunta ta, atat pentru tine cat si pentru invitatii tai, insa cel mai bine ar fi sa gasesti o formatie care sa poata canta toate genurile muzicale astfel incat sa fie pe placul tuturor invitatilor.

Citește și:

Foto prima pagina colaj poze de nunta sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.