Setari Cookie-uri

Ghidul miresei insarcinate

Sa fii mireasa este minunat, dar sa fii o mireasa insarcinata este mai greu decat parte. Uite aici cateva sfaturi pentru miresele gravide.

In sfarsit te-a cerut de sotie si ati stabilit data nuntii. Dar ce te faci daca intre timp ramai insarcinata? Amani nunta sau mergi pana la capat indiferent de ce se va intampla?

Stresul si emotiile pe care pregatirea unei nunti le presupune le vei simti mult mai intens decat in mod obisnuit. Iata aici cateva sfaturi utile pentru a trece cu brio peste aceasta perioada aglomerata.

foto femeie insarcinata sursa shutterstock


Cum alegi rochia?

Se spune prin sat ca nu poti purta rochie alba de mireasa daca esti insarcinata, insa aceste lucruri le putem considera demodate asa ca vom trece peste ele fara sa insistam prea mult. Alege o rochie fluida, diafana, pe care sa o poti modifica cu doar cateva zile inaintea nuntii pentru a fi pe placul tau si a te simti conforbatil in ea.

Pantofii de mireasa

Opteaza pentru o pereche de pantofi din piele, confortabili si de preferat cu un toc micut. Ai face bine ca pentru petrecerea de la restaurant sa ai la tine o pereche de balerini de schimb. Stim foarte bine ca in perioada sarcinii picioarele unei femei se pot umfla, iar purtarea tocurilor nu este tocmai o alegere sanatoasa.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.