Setari Cookie-uri

Ghidul miresei insarcinate

Sa fii mireasa este minunat, dar sa fii o mireasa insarcinata este mai greu decat parte. Uite aici cateva sfaturi pentru miresele gravide.

Atentie la verighete!

Gravidutele retin de obicei multa apa, de aici si umflarea picioarelor, dar si a mainilor. Ideal ar fi sa cumperi pentru ziua nuntii o verigheta mai mare cu doua marimi decat cea obisnuita, pe care o vei purta pana la sfarsitul sarcinii. Desigur ca poti alege de la inceput o verigheta mai mare pe care ulterior sa o modifici la un bijutier.

Cateva reguli importante!

Ai grija ca masa mirilor sa fie aproape de o aerisire pentru a evita fumul de tigara. De asemenea, nu vei avea voie sa consumi bauturi alcoolice asa ca iti recomand sa ai o sampanie fara alcool pentru tine, si multe sucuri din fructe naturale, sau apa plata cu un pic de lamaie.

Alegerea buchetului de mireasa

Stim ca femeile insarcinate nu pot tolera anumite mirosurri asa ca ai grija ce flori alegi pentru buchetul de mireasa si pentru aranjamentele florale astfel incat sa nu ai o surpriza in ziua nuntii si sa treci prin stari nu tocmai placute.

Citește și:

Produsele cosmetice

Stii foarte bine ca atunci cand esti insarcinata pielea devine si ea mai sensibila asa ca fii foarte atenta la produsele cosmetice pe care le vei folosi in realizarea machiajului si la parfumul pe care il vei purta in ziua nuntii.


Meniul de nunta

Te sfatuiesc sa optezi pentru un meniu special pentru tine in noaptea nuntii. Pentru a nu le rapi bucuria invitatilor de a savura o friptura buna si niste sarmalute ca la mama acasa, alege pentru tine un meniu care sa contina alimente usoare.


Luna de miere

Profita din plin de cele cateva zile de relaxare pentru ca vei avea nevoie de ele ca de aer proaspat dupa toata agitatia de care ai avut parte inainte de nunta.

Foto prima pagina femeie cu flori insarcinata sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.