Setari Cookie-uri

Cum sa ai un look de mireasa impecabil

Ziua nuntii va fi una memorabila asa ca tu trebuie sa arati cat mai bine. Totul trebuie sa fie impecabil: de la coafura si pana la degetul mic de la picior trebuie sa radiezi. Am pregatit un program special care te va ajuta sa arati spectaculos in ziua nuntii.

O mireasa trebuie sa arate bine din toate punctele de vedere. De la machiaj, la coafura, accesorii si nu in ultimul rand, rochia de mireasa.

Ca sa arati cat mai bine in ziua nuntii trebuie sa incepi pregatirile cu 12 luni inainte si sa te organizezi cam asa:

Lucreaza la silueta

Chiar cu 12 luni inainte ar fi bine sa incepi un program de detoxifiere, sa incerci sa te imprietenesti un pic cu sportul si sa mai renunti la micile placeri vinovate cum ar fi dulciurile, mancarea de la fast-food, bauturile carbogazoase si mancarea prajita. In mai putine cuvinte, incearca sa lucrezi la stilul tau de viata si sa il transformi intr-unul cat mai sanatos.

foto mireasa fericita sursa shutterstock

Gandeste-te foarte bine la par

Cu aproximativ noua luni inainte de nunta horataste-te cum ai vrea sa arate parul tau. Daca este scurt, lasa-l un pic sa creasca si nu mai taia decat varfurile periodic pentru un aspect sanatos. Daca ai parul lung si vrei neaparat o schimbare, fa-o acum si nu cu o saptamana inainte de nunta.

Citește și:

Ten curat si sanatos

Ca sa arati cat mai bine in pozele de la nunta trebuie sa ai un ten curat, luminos si frumos. Poti apela chiar cu sase luni inainte de nunta la diferite tratamente cosmetice si vezi care iti prieste cel mai bine. Urmeaza-l pana aproape de nunta pentru ca tenul tau sa radieze.

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.