Setari Cookie-uri

Cum sa ai un look de mireasa impecabil

Ziua nuntii va fi una memorabila asa ca tu trebuie sa arati cat mai bine. Totul trebuie sa fie impecabil: de la coafura si pana la degetul mic de la picior trebuie sa radiezi. Am pregatit un program special care te va ajuta sa arati spectaculos in ziua nuntii.

Mentine silueta

Daca ai inceput un program intens in ceea ce priveste silueta, ai grija sa il intretii pe parcursul acestui an, insa nu exagera cu exercitiile fizice si cu dietele prea stricte pentru ca ai nevoie de energie pentru organizarea nuntii perfecte.

Par sanatos si frumos

Cu trei luni inainte de nunta lasa parul sa respire si renunta la tratamentele chimice care il agaseaza si il obosesc. Poarta-l natural si renunta pentru o perioada la ondulator sau la placa de indreptat parul. In acest fel se va regenera si va arata spectaculos in ziua nuntii.

Lasa tenul sa respire

Cu o luna inainte de nunta renunta la produsele de machiaj pe care le foloseai in fiecare zi si aplica-le doar in situatii de urgenta. In acest fel, tenul tau va respira si va avea un aspect sanatos si mult mai frumos.

Dinti mai albi

Poti apela la clasicele metode de albire a dintilor si anume folosirea bicarbonatului de sodiu sau pastele de dinti special create pentru asa ceva, sau poti testa metodele noi de albire a dintilor utilizate in cabinetele stomatologice.

Citește și:

Unghii, par, machiaj

Cu doua saptamani inainte de nunta fa-ti programare la salonul preferat pentru proba machiajului, a ughiilor si a coafurii. Toate acestea trebuie sa arate cat mai bine si sa iti puna in valoare trasaturile.

Foto prima pagina mireasa fericita si indragostita sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.