Lucruri de baza pe care orice mireasa trebuie sa le stie

Orice mireasa trebuie sa stie cel putin lucrurile de baza in ceea ce priveste organizarea nuntii, a lunii de miere, ziua nuntii si tot ceea ce tine de acest eveniment.

Ca viitoare mireasa trebuie sa stii foarte multe lucruri ce tin de organizarea unei nunti si nu numai. Trebuie sa stii ce presupune o nunta atat din punct de vedere emotional, psihic, dar si material. Trebuie sa fii sigura ca asta vrei sa faci pentru ca este pacat sa irosesti atata timp si energie.

Iata cateva dintre lucrurile de baza pe care orice mireasa trebuie sa le stie inainte de a spune "DA":

foto mireasa in fata tower bridge sursa shutterstock

1. Ca femeie casatorita te vei simti altfel. Este un mit faptul ca un act nu te poate schimba si ca aceasta casatorie nu reprezinta decat un act oficial. Nu este deloc asa. Se schimba perceptiile, se schimba prioritatile si tot ceea ce credeai pana acum despre casatorie.

2. Trebuie sa iti pastrezi simtul umorului chiar si in cele mai tensionate momente. Nu o sa reusesti sa rezolvi totul cu seriozitate si te vei stresa suficient de mult incat sa ai nevoie si de cateva momente amuzante in care sa uiti de griji.

Retail jobs

3. Tratamentele corporale trebuie incepute cu cel putin o luna inainte de ziua nuntii pentru a putea vedea rezultatele dorite. Daca intri in criza de timp si te apuci cu o zi inainte sa iti aplici diferite masti faciale, scrub-uri pentru corp si alte tratamente corporale, nu numai ca nu vei vedea nicio imbunatatirte, ba chiar mai rau, e posibil sa inrautatesti lucrurile asa ca incearca sa te organizezi din timp.

Vizionare placuta


Kudika
5 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri