Setari Cookie-uri

Lucruri de baza pe care orice mireasa trebuie sa le stie

Orice mireasa trebuie sa stie cel putin lucrurile de baza in ceea ce priveste organizarea nuntii, a lunii de miere, ziua nuntii si tot ceea ce tine de acest eveniment.

4. Muzica pentru nunta nu trebuie sa fie numai din categoria blues-urilor care te emotioneaza pana la lacrimi. Opteaza pentru melodii ritmate, energice, pe care sa poti dansa si te poti distra alaturi de invitati. Nimeni nu vrea sa vada o mireasa plangand din cauza unor melodii siropoase.

5. Lucreaza-ti mainile. Bratele sunt cele mai expuse in ziua nuntii asa ca lucreaza-le un pic astfel incat sa para ferme si foarte naturale. Nu uita insa ca acest lucru trebuie sa il faci cu ce putin sase luni inainte de nunta.

6. Alege cu grija domnisoarele de onoare. Vei avea nevoie langa tine de persoane care iti sunt dragi, gata sa te ajute si sa te linisteasca atunci cand simti ca ai ajuns la capatul puterilor.

7. In dimineata nuntii relaxeaza-te. Nu te mai gandi la aranjamentele florale, la covorul de la intrarea restaurantului, la lumanari, la buchete, la muzica si alte detalii. Gandeste-te ca va fi cea mai frumoasa zi din viata ta si ca te vei distra pe cinste.

Citește și:

8. Nu folosi prea mult parfum. O mireasa nu trebuie sa miroasa ca si cum si-ar fi varsat sticla de parfum in cap. Alege un parfum fin si delicat pentru a fi in ton cu tinuta.

9. Nu iti cumpara lenjeria intima pentru noaptea nuntii cu prea mult timp inainte. Sanii sunt primii care sufera cele mai mari modificari daca pierzi sau iei in greutate.

10. Planifica cu grija luna de miere. Nu trebuie sa te gandesti numai la ce haine iti vei lua la tine, ci gandeste-te ce ai vrea sa mananci, ce locuri vrei sa vizitezi si abia apoi alege locul perfect.

Foto prina pagina femeie frumoasa cu cercei de diamant sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.