Setari Cookie-uri

Top 10 secrete ale unei casnicii fericite

O poveste de iubire despre o casnicie fericita!

Am implinit de curand 10 ani de casnicie si pot spune ca suntem mai fericiti acum decat in ziua nuntii. Sa nu credeti ca totul a fost perfect sau usor.

Am reusit mereu sa trecem peste toate incercarile impreuna pentru ca am stiut cum sa comunicam, dar si pentru ca am invatat secretele unei casnicii fericite de la cei din jurul meu.

foto nunta frumoasa sursa shutterstock

1. De la socrii mei: sa ne tinem mereu de mana.

Socrii mei se tin mereu de mana, chiar si acum dupa zeci de ani de casnicie. Am admirat la ei acet lucru intotdeauna si le-am urmat exemplul. Este o modalitate foarte usoara prin care putem sa ne aratam afectiunea fata de partener.

2. De la bunica mea: intotdeauna sa joc corect.

La inceputul relatiei eu si sotul meu ne certam foarte des si foarte rau, dar bunica mea m-a invatat sa nu mai iau lucrurile atat de mult in serios si sa incerc sa fac haz de necaz. Sa vin cu argumente utile in fiecare discutie si sa incerc sa evit o cearta de proportii.

Citește și:

3. De la mama mea: formeaza o familie atunci cand vrei sa faci asta.

Imediat dupa nunta apar intrebarile de genul: Si…pe cand un bebelus? in timp ce noi nici nu ne-am dezmeticit bine dupa nunta. Mama mea m-a sfatuit sa nu ascult toate aceste intrebari si sa nu dau curs presiunilor pentru ca o familie se intemeiaza atunci cand esti pregatit pentru asta.

4. De la bunicii sotului meu: impartiti acelasi pat.

Bunicii sotului meu au peste 60 de ani de casnicie, iar secretul lor este faptul ca nu au dormit niciodata separati. Aici nu este vorba despre sex ci despre intimitatea care apropie doi parteneri.

Vizionare placuta


Kudika
5 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.