Setari Cookie-uri

Top 10 secrete ale unei casnicii fericite

O poveste de iubire despre o casnicie fericita!

5. De la cumnatii mei: ramaneti impreuna indiferent de situatie.

Cu cateva zile inainte de nunta ei, sora mea a aflat ca sufera de o boala grava. Viitorul ei sot i-a spus sa nu isi faca griji pentru ca nu va pleca nicaieri. Va ramane alaturi de ea indiferent ce s-ar intampla. Este foarte important sa comunicati si sa ramaneti unul alaturi de celalalt.

6. De la avocata mea: pastrati-va fiecare banii lui.

Inainte de nunta am facut consiliere premaritala si bineinteles ca in discutie au intervenit si finantele. Avocata mea mi-a spus ca nu trebuie sa se schimbe totul din momentul in care ne casatorim si ca cel mai bine ar fi sa isi pastreze fiecare banii lui pentru o perioada.

7. De la bunicul meu: compromisuri cu partenerul tau.

Se intampla ca de multe ori sa va doriti lucruri diferite in acelasi moment. Poate ca tu vrei sa iei o perdea mov care se asorteaza cu fotoliul din sufragerie, dar nu da bine cu mobile, moment in care partenerul tau iti spune sa luati o perdea nude care va lumina camera si se va asorta mai bine cu restul decorului. Nu trebuie neaparat sa faci asa cum spune el, dar trebuie sa ajungeti la o intelegere si sa fiti amandoi multumiti.

Citește și:

8. De la prietena mea cea mai buna: planuiti iesiri nocturne

Daca te-ai casatorit asta nu inseamna ca totul se termina aici si ca singurele voastre iesiri sunt pana la supermarket pentru cumparaturile de weekend. Din cand in cand nu strica sa planuiti o iesire la un restaurant sau chiar intr-un club ca sa va aduceti aminte de perioada in care nu erati casatoriti.

9. De la verisorii mei: distrati-va impreuna

Cand iesim in oras cu verisorii mei intotdeauna ne distram foarte bine pentru ca ei se simt bine unul in compania celuilalt. Acest lucru ne-au invatat si pe noi: chiar si atunci cand vom avea copii sa nu uitam sa ne distram si sa ne bucuram unul de compania celuilalt.

10. De la o prietena de-a mea: recunoaste meritele partenerului tau

Una dintre prietenele mele mi-a spus ca sunt foarte norocoasa sa am un sot atat de bun si de iubitor si ca ar trebui sa fiu recunoascatoare pentru asta. Atunci am realizat cat este de important sa ai un partener care sa te faca fericita in fiecare zi.

Citește și:

foto prima pagina cuplu de nunta sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.