Setari Cookie-uri

4 Semne care iti arata ca un barbat este pregatit pentru casatorie

Vrei sa stii daca partenerul tau este pregatit sa isi ia acest angajament? Vezi daca descoperi al el aceste semne evidente!

Barbatii si casatoria sunt un fel de Tom si Jerry, dar nu pot inca sa ma hotarasc cine este Tom si cine este Jerry.

Oricat ai incerca sa ii aduci impreuna fug ca dracul de tamaie si incearca sa isi puna piedici, dar pana la urma ajung sa vada ca nu pot trai unul fara celalalt.

Asa si cu barbatii si casatoria: oricat ai incerca sa ii convingi ei parca mai mult se inversuneaza, dar la un moment dat isi dau seama ca altfel nu se poate si parca isi doresc si ei sa se imprieteneasca cu ideea de casatorie si apoi sa formati un trio de neinvins.

foto mire si mireasa tinandu-se de mana sursa shutterstock

Cu toate astea, oricat ai incerca in unele cazuri, barbatii nu se impaca deloc cu ideea de casatorie, altii preiau ei initiativa chiar inainte de a te fi gandit tu la asta.

Iata cele mai evidente semne care iti arata ca el este gata de insuratoare:

Gata cu zilele in care si le petrecea la cafeneaua preferata

Citește și:

Fiecare dintre noi avem o cafenea, un bar, un pub, un loc preferat unde ne place sa bem cafeaua, unde ne cunoaste tot personalul, unde ne place sa ne strangem la o barfa cu prietenii.

Cu siguranta si partenerul tau are un astfel de loc si merge acolo foarte des impreuna cu prietenii lui. De la un timp insa, incepe sa evite sa mai mearga in acele locuri, iesirile alaturi de prirteni sunt din ce in ce mai rare, iar timpul petrecut cu tine este din ce in ce mai mult si mai productiv.

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.