Setari Cookie-uri

4 Semne care iti arata ca un barbat este pregatit pentru casatorie

Vrei sa stii daca partenerul tau este pregatit sa isi ia acest angajament? Vezi daca descoperi al el aceste semne evidente!

Este independent din punct de vedere financiar

Chiar daca parintii lui au o situatie financiara foarte buna el se incapataneaza sa isi castige singur banii si sa fie independent din acest punct de vedere. Lucru de apreciat si de luat in calcul atunci cand ai de gand sa treci la nivelul urmator al relatiei.

Faptul ca este independent material inseamna ca este in stare sa intretina o familie si stie foarte bine ce responzabilitati presupune acest lucru.

Isi doreste foarte mult sa devina tata

Daca pana acum nu isi dorea copii si nici nu era un mare admirator al lor, dintr-o data partenerul tau zambeste copiilor pe strada si iti da de inteles ca ar vrea si el sa devina tata.

Iti spune ca ai fi o mama perfecta si ca impreuna o sa aveti ce mai frumosi copii.

Este iubitul tau, dar se poarta precum un sot

Cand un barbat este pregatit sa isi ia acest angajament incepe sa se gandeasca la viitor iar comportamentul lui sufera modificari semnificative.

Citește și:

Incepe sa isi faca planuri de viitor in care sa te includa si pe tine, te prezinta prietenilor, parintilor si este foarte interesat de ceea ce se intampla cu tine in fiecare zi.

Momentul preferat al zilei devine acela in care stati la masa si va povestiti ce s-a intamplat peste zi, mai apoi va faceti planuri pentru weekend si realizati ca sunteti perfecti unul pentru celalalt.

foto prima pagina mire si mireasa sarutandu-se sursa shuttertsock

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.