Setari Cookie-uri

De unde stii ca este CEL ALES: Sfaturi de la femeile maritate

Impreuna la bine si la rau. Asa ne promitem in fata lui Dumnezeu si in fata invitatilor atunci cand are loc cununia civila. Dar oare asa are sa fie toata viata? Crezi ca el este cel care iti va fi alaturi mereu? Cateva femei maritate ne-au impartasit din experientele lor si ne ajuta cum sa ne dam seama daca partenerul nostru are toate calitatile unui viitor sot.

Ai spune ca dragostea este suficienta si ca este liantul ce tine doua persoane una langa cealalta pentru tot restul vietii. Ai mai spune ca fluturii din stomac sunt un semn ca te indragostesti de partenerul tau periodic si ca asta este cel mai potrivit semn. Este atent, esti fericita, este intelegator, este tot ce ti-ai dorit vreodata.

Am sa iti spun ca fericirea deplina tine cateva secunde, restul este o stare de bine. Nu stii daca este tot ce ti-ai dorit vreodata pentru ca mereu vrei altceva, iar el trebuie sa se reinventeze in fiecare zi pentru tine asa cum trebuie sa faci si tu pentru el.

Cateva femei maritate ne-au impartasit din secretele lor si ne arata cum sa ne dam seama daca el este cel alaturi de care vrem sa petrecem tot restul vietii.

foto cuplu tanar indragostit sursa shutterstock

S. - 30 ani

"Poate ca o sa va para o prostie tot ceea ce am sa va spun acum, dar lucrurile exact asa s-au intamplat. Eram cu iubitul meu impreuna de 3 ani de zile. Imi aduc aminte si acum perfect seara in care am visat ca cineva m-a impuscat si m-am trezit plangand. El era langa mine si a reusit intr-un final sa ma linisteasca moment in care mi-a spus ca ar fi incasat el acel glont pentru mine daca ar fi putut ca sa nu mai visez urat. A fost momentul in care am stiut ca langa el aveam sa imi petrec toata viata asa cum se si intampla."

Citește și:

I. - 28 ani

"La mine a fost ceva foarte spontan, un moment pe care am sa il tin minte toata viata pentru ca atunci mi-am dat seama ca el este alesul meu. Eram acasa intr-o seara obisnuita si ne uitam la un film banal. Printre picaturi mai vorbeam despre una, despre alta cand dintr-o data el mi-a spus ca o sa fiu cea mai frumoasa mireasa, o mama perfecta si o sotie asa cum si-ar dori orice barbat. Atunci am stiut ca il iubesc mai presus de orice si ca viitorul meu este langa el."

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.