Setari Cookie-uri

De unde stii ca este CEL ALES: Sfaturi de la femeile maritate

Impreuna la bine si la rau. Asa ne promitem in fata lui Dumnezeu si in fata invitatilor atunci cand are loc cununia civila. Dar oare asa are sa fie toata viata? Crezi ca el este cel care iti va fi alaturi mereu? Cateva femei maritate ne-au impartasit din experientele lor si ne ajuta cum sa ne dam seama daca partenerul nostru are toate calitatile unui viitor sot.

M.- 40 ani

"Am sa va spun de la bun inceput ca nu totul se rezuma la dragoste, sex si fluturasi in stomac. Mai degraba o relatie se bazeaza pe respect, intelegere si comunicare. Cand abia formam un cuplu cu actualul meu sot eu eram mai zgubilitica si mai petrecareata pe cand el era mai linistit si mai familist. Imi placea sa ies cu prietenii in oras, iar lui ii placea sa stea acasa si sa se uite la filme. Am crezut ca relatia asta nu o sa duca nicaieri pentru ca aveam stiluri de viata diferite moment in care el mi-a spus ca pot sa ies in club oricand vreau si cu cine vreau atata timp cat am grija de mine. Din acel moment nu am vrut sa mai ies nicaieri. Am vrut sa stau si sa ma uit la filme cu iubitul meu, lucru pe care il facem adesea si astazi."

V. - 35 ani

"Povestea mea nu este despre dragoste eterna si romantisme siropoase. Treaba sta cam asa: treceam printr-o perioada nu tocmai buna in ceea ce privea sanatatea mea. Diverse afectiuni mici care netratate puteau degenera in ceva suficient de grav incat sa ma puna pe butuci toata viata. Mergeam la tot felul de medici care imi dadeau tot felul de tratamente medicamentoase. Vazand ca nimic nu prea ma ajuta si ca eu ma conformez situatiei el mi-a spus intr-un mod foarte dur ca trebuie sa fac ceva pentru sanatatea mea cat inca sunt tanara si ma pot pune pe picioare mai repede. Initial m-am suparat pentru ca aproape ma certa in modul in care imi spunea lucrurile astea, dar s-a explicat asa: "Nu o sa fiu genul de barbat care sa te pupe in fund atunci cand faci ceva care nu iti face bine. Sunt genul de barbat care te scutura si te face sa iti dai seama cat de mult gresesti. Si toate astea pentru ca tin la tine si la sanatatea ta si te vreau langa mine toata viata." In acel moment am stiut ca el este barbatul la care am visat toata viata si pe care il vreau langa mine."

Citește și:

Nu exista o reteta dupa cer iti poti da seama daca el este alesul inimii tale. Aceste lucruri se simt si sunt mai presus de cuvinte, mai presus de emotii si mai presus de toate sfaturile din lume.

foto cuplu in barca sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.