Setari Cookie-uri

Decoratiuni de nunta pe care sa le faci singura

Stiu cat de mult te preocupi si te stresezi pentru ziua nuntii tale. Vrei ca totul sa iasa bine, totul sa fie perfect si sa te mai si incadrezi in buget. Pentru ca suntem alaturi de tine in orice moment, ti-am pregatit cateva tutoriale care sa te ajute sa iti realizezi singura decoratiunile de nunta.

Marturii de nunta

Ce-ar fi daca ai face singura marturiile pentru invitatii tai? Le poti personaliza cum vrei, iar modelele cu siguranta vor fi unice. Ai nevoie de pahare pentru shoot-uri, panglici colorate, servetele colorate, bomboane colorate,tull sau saculeti pentru bijuterii.

Poti sa incepi prin a lega o panglica pe fiecare pahar. Este cel mai simplu decor si este gata in cateva secunde. Daca vrei ceva mai mult adauga si cateva bombonele in pahar. Pentru un decor mai spectaculos pune bombonelele in tulle sau in saculetii pentru bijuterii iar efectul va fi uimitor.

Bulgari de flori

Ai nevoie de cativa bulgari de celuloza sau bureti pentru flori, panglica colorata, flori naturale si un lipici bun. Tot ce trebuie sa faci este sa dai o gaura in bulgarele de celuloza unde sa lipesti foarte bine panglica. Apoi insira florile pe rand pana ajungi la un design care iti place si gata! Decoratiunile tale sunt superbe!

Citește și:

Gasesti bulgari de flori din hartie si pe AliExpress

Vezi si Rochii de mireasa spectaculoase

Sursa video: YouTube.com

Sursa foto prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.