Setari Cookie-uri

Decoratiuni de nunta pe care sa le faci singura

Stiu cat de mult te preocupi si te stresezi pentru ziua nuntii tale. Vrei ca totul sa iasa bine, totul sa fie perfect si sa te mai si incadrezi in buget. Pentru ca suntem alaturi de tine in orice moment, ti-am pregatit cateva tutoriale care sa te ajute sa iti realizezi singura decoratiunile de nunta.

Nunta se apropie cu pasi repezi si poate ca inca nu te-ai hotarat asupra decoratiunilor. Ce-ai zice sa le realizezi chiar tu? Nu-i asa ca iti surade ideea?

Nu stii cum si de unde sa incepi? Aici intervenim noi. Ne-am documentat si ne-am interesat cum ai putea sa iti realizezi singura decoratiunile pentru nunta pentru a economisi mai multi bani si cel mai important, pentru ca totul sa iasa asa cum iti doresti.

Aranjamente pentru nunta vintage

Nuntile vintage sunt in trend si anul acesta asa ca poti opta pentru asemenea decoratiuni. NU ai nevoie decat de trandafiri in culori pale, dantela si brocart pe care le poti achizitiona de la un depozit de materiale, perle pe care le poti cumpara de la un magazin de metraje si diverse obiecte decorative in stil vintage.

Toate acestea le poti cumpara din depozite, iar in functie de cantitatea cumparata poti negocia pretul astfel incat sa iesi in avantaj.

Citește și:

Vezi oferta de materiale textile in stil vintage la eMAG

Citeste si Tendinte ale machiajului de mireasa pentru anul 2014

Decoratiune colivie pentru nutile tematice

Anul acesta se poarta nuntile ce au ca tematica pasarile asa ca iti vom arata cum sa faci o decoratiune ce are ca obiect de baza o colivie. Ai nevoie de o colivie din metal, un pahar transparent si cateva flori. Ai grija ca florile sa iasa un pic din colivie pentru un efect senzational.

Colivii decorative gasesti AICI

In doar cateva minute ai terminat cu decoratiunile pentru nunta! Succes!

Citeste si Trucuri de infrumusetare pentru ziua nuntii

Decoratiune cu trandafiri uscati

Pentru o decoratiune de acest gen ai nevoie de un pahar de martini supradimensionat, petalele de la un trandafir uscat, mai multi trandafiri uscati, o lumanare in forma de candela si o panglica alba. Pune panglica in paharul supradimensionat apoi adauga petalele de trandafir.

Citește și:

Ia apoi trandafirii uscati si aranjeaza-i in pahar unul langa celalalt pana aceste se umple. Lasa un pic ed spatiu in mijloc pentru lumanare si totul este perfect.

Citeste si Nunta de vis: Colectia celor mai frumoase poze de la nunta ta

Vizionare placuta


Kudika
23 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.