Setari Cookie-uri

Top 15 semne ca ti-ai gasit alesul

Crezi ca el este alesul inimii tale?

Visezi la el de cand erai mica. Initial vroiai sa semene cu tatal tau, apoi cu unchiul chipes, apoi cu varul de care te-ai indragostit si tot asa pana cand ai descoperit frumusetile Hollywood-ului si ai spus ca vrei si tu un sot precum Johnny Depp, Brad Pitt sau alti frumusei care ne fac sa tresarim cand ii vedem in scene incendiare.

Poate ca nu ai intalnit un asemenea barbat, dar daca iubitul tau are urmatoarele simptome ar trebui sa stii ca el este alesul tau.

1. Se sacrifica pentru tine

Isi muta resedinta, renunta la obiceiurile lui de zi cu zi, isi schimba ritualul si stilul de viata, rareste iesirile cu prietenul acela al lui pe care tu nu il suporti. Chiar daca tie ti se par lucruri minore, pentru ei sunt sacrificii majore.

2. Ii pasa de prietenii tai

Te intreaba ce mai face X sau Y, daca e ok, sau iti sugereaza sa iesiti in oras candva, sau sa pregatiti o cina la voi acasa unde sa iti inviti prietenii.

Citește și:

3. Iti iubeste si iti respecta familia

Este foarte important sa iti arate cat de mult conteaza pentru el ca ai tai sa il accepte si sa iti respecte decizia de a-l fi ales tocmai pe el. Si ii respecta pentru simplul fapt ca sunt parte din viata ta si ii accepta asa cum sunt ei.

4. Iti spune mereu ca esti frumoasa

Chiar daca ti-a spus pana acum de nenumarate ori si au trecut ani peste relatia voastra nu inceteaza sa te complimenteze ca la inceput si sa iti spuna ca esti cea mai frumoasa femeie din lume.

5. Te respecta

Si se poarta frumos cu tine. Iti vorbeste frumos si incearca sa isi mentina calmul chiar si atunci cand tu il aduci in pragul nebuniei.

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.